domingo, 1 de diciembre de 2013

ELS AVENÇOS DE LES ÚLTIMES SETMANES!

Hola bloggers!
 
No hem estat gaire actius durant aquestes setmanes ja que hem estat bastant ocupats per culpa d'exàmens i tot això. Però un cop finalitzat el trimestre, volem mostrar-vos els avenços que hem fet durant els últims dies, són bastants però ens agradaria que fossin més.
 
Us vam comentar que havien de fixar una data per quedar amb el senyor que ens proporcionava les peces, bé doncs fa dues setmanes vam anar a veure'l i va encendre el motor i ens va fer una sèrie de comentaris sobre el motor; ens va donar també el seient i un carregador per les bateries que ja teníem.
 
Un cop vam ordenar-ho tot, i vam decidir que el següent que havíem de fer era pintar tota la estructura del xassís. Per sort vam poder adquirir pintura aplicable directament a l'òxid a un preu considerablement reduït. Així doncs, divendres passat vam pintar de negre tota l'estructura.
 
El treball va anar agafant color, i el següent que ens feia falta eren les rodes. Vam anar a buscar-les a diversos desguassos però no les hem trobada encara; sens dubte trobar les rodes està sent el més complicat, ja que tampoc volem deixar-nos gaire diners.
 
També us vam parlar d'unes peces làser que havíem demanat, no? Bé, doncs ja ens han arribat i hem pogut acoblar-les a la corona per tal d'adequar-la a l'eix del kart. També vam treballar en el seient, ja que el que ens va donar el senyor Sunet no quedava gaire bé. Vam aconseguir una cadira d'aquestes que tenen els professors i van desmuntar el seient i el suport. Vam haver d'anar a una ferreteria per comprar unes peces que ens feien falta per tal d'acoblar el suport del seient.
 
A més a més ens van portat una xapa de metall per posar-la sota el seient per protegir la part inferior del kart.
 
L'últim divendres, vam fer lo de la soldadura de la corona; tot i que vam tenir algun problema hem pogut aprofitar les peces que vam demanar i la corona està fixada.
 
Fins aquí el resum de les setmanes en que hem estat "desapareguts". En una entrada diferent pujarem una sèrie d'imatges per mostrar-vos una mica com evoluciona el treball.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario