domingo, 10 de noviembre de 2013

UNA SETMANA INTERESSANT

Que tal bloggers?
 
Aquesta semana el grup s'ha dedicat a intentar fixar una data amb el nostre principal proveïdor de peces per anar a recollir les que ens falten; parlem del radiador, de la bomba d'aigua i del seient principalment.
 
Hauriem volgut quedar aquesta setmana mateix però a causa de temes d'horari haurem d'esperar una semana més per anar a veure al Sr. Sunet, el proveïdor. Com no podiem fer gaire cosa sense les peces, hem començat a revisar el tema de la corona i com haurem de fer per fixar-la. El grup ha decidit que haurem de dissenyar una peça láser per tal de que encaixi el més perfectament posible.
 
Així doncs, durant aquesta semana hem intentat fixar més o menys les dates per aconseguir les peces que ens faltaven. A més a més, hem mirat el tema dels neumàtics on el nostre principal problema é aconseguir unes rodes que portin les llandes adequades. 
 
Però sens dubte el que més ens ha gratificat ha estat el lliurament de la nota de les Tècniques de recercaaquell dossier on explicàvem el nostres objectius; hem tret un 10!!!
 
Fins aquí la nostra semana bloggers, i gràcies per seguir-nos dia a dia 
 
Ah! I també ens agradaría citar una frase per reflexionar una mica sobre el treball en grup, ja que tot i que de vegades hi ha petites baralles dins del grup, després això desemboca en les solucions que aproximaran a tots el integrants del grup.
 
"En un equipo, los conflictos son inevitables… de hecho para lograr soluciones sinérgicas se necesita una variedad de ideas y aproximaciones. Estos son los ingredientes para el conflicto."
 
Susan Gerke
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario